Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Ιδρύθηκε το 2018, η Chengdu Binarui Medical Technology Co., Ltd. είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ολοκλήρωση της βιομηχανίας και του εμπορίου χημικών πρώτων υλών, φαρμακευτικών ενδιάμεσων προϊόντων,προσαρμοσμένη σύνθεση ενώσεωνΗ εταιρεία μας πωλεί κυρίως λεπτές και υψηλής καθαρότητας χημικές ουσίες και φαρμακευτικά ενδιάμεσα προϊόντα, βιολογικά αντιδραστήρια, χρωματογραφικά αντιδραστήρια.Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν διάφορα πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και εμπορικές επιχειρήσεις στις φαρμακευτικές, μικροηλεκτρονικές, χημικές, πετροχημικές και άλλες βιομηχανίες.Τα προϊόντα μας πωλούνται σε όλη τη χώρα και εξάγονται στις ΗΠΑ., οι Κάτω Χώρες, το Μεξικό, η Ελβετία, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Γερμανία, η Γαλλία, το Ισραήλ και η Νοτιοανατολική Ασία.

Ιστορία

Η Chengdu Binarrui Pharmaceutical Technology Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2002 από το τμήμα πωλήσεων βιοχημικών προϊόντων Huayu.

Αλλαγή σε Chengdu Binarui Pharmaceutical Technology Co., Ltd. το 2018

Είμαστε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που ειδικεύεται σε χημικές πρώτες ύλες, φαρμακευτικά ενδιάμεσα, προσαρμοσμένη σύνθεση ενώσεων,ανάπτυξη τεχνολογίας νέων υλικών και συλλογή εργαστηριακού εξοπλισμού, βιομηχανίας και εμπορίου.

Η εταιρεία μας πωλεί κυρίως χημικά υψηλής καθαρότητας και φαρμακευτικά ενδιάμεσα, βιολογικά χημικά, χρωματογραφικά χημικά.

Για πολλά χρόνια, παρέχουμε ειδικά χημικά και όλα τα απαιτούμενα χημικά υψηλής καθαρότητας για εργαστήρια σε διάφορες βιομηχανίες.

Υπηρεσία

Για πολλά χρόνια, παρέχουμε ειδικά χημικά και όλα τα απαιτούμενα χημικά υψηλής καθαρότητας για εργαστήρια σε διάφορες βιομηχανίες.

 

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν επιστημονικά ερευνητικά ιδρύματα σε μεγάλα πανεπιστήμια, καθώς και επιχειρήσεις εμπορικής κλίμακας στον τομέα των φαρμάκων, μικροηλεκτρονικών, χημικών,πετροχημικές και άλλες βιομηχανίες.

 

Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα περισσότερα από 5.000 χημικά, συμπεριλαμβανομένων γενικών χημικών, οργανικών χημικών, ανόργανων χημικών, βιοχημικών, χημικών χρωματογραφίας και δεικτών.

Και κάθε χρόνο νέα προϊόντα βγαίνουν συνεχώς στην αγορά.

 

Η αυστηρή επιστημονική διαχείριση βασίζεται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

 

Υψηλής ποιότητας υπηρεσία και λογική τιμή στην αγορά.

 

Προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη κάθε πελάτη.

Η ομάδα μας

Τα προϊόντα μας πωλούνται σε όλη τη χώρα.

 

Και εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ολλανδία, το Μεξικό, την Ελβετία, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ισραήλ και τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες.

 

Η ομάδα εξυπηρέτησης μας θα δεσμευτεί να εξερευνά συνεχώς νέα προϊόντα και να αναπτύσσει νέα προϊόντα

 

Και να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη της υψηλής ποιότητας χημείας, αναλυτικής χρωματογραφίας, επιστήμης της ζωής και επιστήμης υλικών.

 

Δημιουργήστε ποιότητα με καρδιά, δημιουργήστε αξία με καρδιά.

 

Υπηρετήστε το μέλλον με καρδιά; Chengdu Binari Pharmaceutical Technology Co., Ltd.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Zhang Xuelei
Τηλ.: : 18011577256
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)